Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Driewielig motorvoertuig crasht in Vlissingen

Toegevoegd: 03-11-2021, 17.24 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - In Vlissingen is vanmiddag een bestuurder met zijn driewielig motorvoertuig gecrasht en tegen een geparkeerde auto tot stilstand gekomen. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.


Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 16.25 uur op de Poortersweg nabij de Oostelijke Bermweg. De bestuurder van het driewielig voertuig raakte hier door nog onbekende oorzaak de controle kwijt over zijn voertuig en kwam tegen een geparkeerde auto tot stilstand. Door de klap botste deze geparkeerde auto tegen een andere geparkeerd voertuig aan.

Het slachtoffer is opgevangen in een ambulance en vervolgens met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Een opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest. De beschadigde voertuigen zijn later weggesleept door een bergingsbedrijf.

 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (6-11-2021 om 09:05)
wel een gaaf ding die 3-wieler, denk ook dat het kwestie is geweest van alleen maar "30 rijden"
Grote Smurf (5-11-2021 om 21:16)
@Timsalabim, Ten eerste heet dit geen Trike. Een Trike heeft twee wielen aan de achterzijde en niet aan de voorzijde. Ten tweede, je hoort niet neer te kijken op een micra. Iemand met laag inkomen kan er heel hard voor gespaard hebben en blij zijn met deze auto die nu total loss is. Ten derde, er was nog een andere auto (erachter) bij betrokken wat je ook niet mee hebt gekregen. Ten vierde, er zit zo'n grote deuk in die micra dat het zo'n onzin is dat je 'langzaam rijden' aanhaalt. Dan moet je zeggen dat te langzaam rijden gevaarlijk kan zijn. Dat zijn weer vier fouten in jouw kleine stukje tekst. Hoe je het elke keer voor elkaar krijgt weet ik niet. Volgende keer dan maar weer proberen? Dan kan ik lekker lachen als vrachtwagenchauffeur :-)
harry potter (5-11-2021 om 15:04)
Volgens mij is dit geen standaard motorvoertuig, maar eerder een halve can am met een aangebouwde sportmotorfiets. Misschien heb ik het mis? En het zal indd je micra maar zijn, maar zo iemand heeft misschien al niet veel in de portomonee.. Dan vind je het heel zuur, omdat ie waarschinlijk total loss is en dan dagwaarde terug krijgt en dat zal niet veel wezen.. toch aan alle betrokkenen sterkte
timsalabim (5-11-2021 om 05:43)
Nou grote smurf, zo'n Nissan Micrat'je waar deze trike tegen aan is gebotst zal inderdaad je auto maar zijn; gossie toch, zo'n ding koop je voor 650/800 euro via marktplaats... En je bent niet per see "een keer aan de beurt met dat gescheur", langzaam en ultra defensief rijden kan ook heel gevaarlijk zijn; vaak nog gevaarlijker dan snel rijden. Waarom denkt men dat toch altijd?
Grote Smurf (3-11-2021 om 19:56)
In Vlissingen werd er nog niet zo lang geleden behoorlijk wat (geluids)overlast veroorzaakt door een stelletje gekken die lange strepen trokken op het asfalt. Deze motor komt mij ook bekend voor maar dit kan natuurlijk ook een hele nette rijder zijn met pech maar ik heb zo mijn twijfels. Een keer zijn ze aan de beurt met dat gescheur. Het zal je auto maar zijn die daar staat.
Joris (3-11-2021 om 18:23)
Moeilijk op de weg te houden deze voertuigen. Zijn ook al diverse dodelijke ongevallen mee gebeurt en fabrikanten aangeklaagd. Maar net zo legaal op de weg als de Stint destijds en simpel te huren dus veel plezier ermee.
Cookie-instellingen beheren