Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 23 km

Vrouw gewond na ongeluk op N61 bij Biervliet

Toegevoegd: 04-11-2021, 13.34 uur
De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.
De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

BIERVLIET - Een vrouw is vanmiddag bij een ongeluk op de Middenweg (N61) ter hoogte van Biervliet gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht.


Even voor half één raakte de automobiliste met haar voertuig van de weg, reed door de berm, over de parallelweg en kwam op zijn kop in de sloot tot stilstand. Naast de politie is er ook een ambulance ter plaatse gegaan. Deze heeft de vrouw opgevangen en overgebracht naar het ziekenhuis. Over haar verwondingen is verder niks bekend.

Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse gekomen om de auto uit de sloot te takelen en af te voeren. De parallelweg was tijdelijk afgesloten, het verkeer op de N61 ondervond geen hinder van het ongeluk.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (6-11-2021 om 09:10)
@opti zeker recht en breed, denk ook iets anders gedaan als "gewoon" autorijden kan natuurlijk ook een medisch oorzaakje hebben dan doe je ook soms rare dingen..
@optimist (4-11-2021 om 22:24)
Bedankt voor uw professionele mening. Ik denk dat de afdeling verkeersongevallen van uw expertise vanachter de laptop graag gebruik zal maken
optimist (4-11-2021 om 18:02)
Hoop dat het goed afgelopen is voor die mevrouw, maar ik vraag me af wat ze heeft zitten doen onder het rijden. De weg is daar vrijwel kaarsrecht en ruim breed genoeg.
Cookie-instellingen beheren