Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Onderzoek Retranchement gaat nog uren duren

Toegevoegd: 08-11-2021, 12.56 uur
Door: Roland de Jong

RETRANCHEMENT - Het onderzoek naar hoe de man om het leven kwam die vanochtend bij Retranchement dood werd gevonden in een te water geraakte auto, gaat nog uren duren. De weg is nog altijd afgezet.


De hulpdiensten werden rond 07.30 uur massaal naar het uitwateringskanaal Cadzand langs de Kanaalweg tussen Sluis en Retranchement gestuurd. De auto werd ontdekt door een passant en was bijna volledig onder water verdwenen. De brandweer bracht de inzittende levenloos op de kant. Een zoekactie naar eventuele andere inzittenden leverde niets op.

De politie laat weten dat nog altijd niet duidelijk is wat er precies is gebeurd. Het onderzoek ter plekke is nog in volle gang. De afdeling Forensische Opsporing heeft onder meer de bandensporen in de berm bekeken en vastgelegd. Later vandaag zal de auto worden getakeld. Daarna zal ook hieraan nog nader onderzoek worden verricht.

Later meer


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren