Weerbericht:
Enkele buien. In het noordoosten vanochtend plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 100 km

Cabine betonwagen vat vlam op A58

Toegevoegd: 10-11-2021, 11.28 uur
De cabine van de vrachtwagen brandde volledig af.
De cabine van de vrachtwagen brandde volledig af.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

RILLAND - De bestuurder van een betonwagen schrok zich woendagmorgen op de A58 een ongeluk toen de plotseling brand ontstond in zijn cabine. De chauffeur kon veilig uit de wagen komen waarna de brandweer de brand kon blussen.


Het incident gebeurde rond 09.00 uur op de A58 bij Rilland. De bestuurder van de betonwagen reed Zeeland in toen in de cabine van de vrachtwagen brand ontstond. Net na de brug over het Bathse Spuikanaal kon de bestuurder het voertuig op de vluchtstrook tot stilstand brengen om er vervolgens uit te springen.

De cabine brandde daarna in rap tempo af. De brandweer werd met meerdere eenheden opgeroepen voor het incident. Rond 09.30 hadden de brandweerlieden het vuur onder controle en kon het sein brand meester worden gegeven. Een bergingsbedrijf moest ter plaatse komen om de betonwagen te takelen. 

De rechterrijstrook was tijdelijk afgesloten om de hulpdiensten hun werk veilig te laten uitvoeren. Door het incident ontstond er op de A58 richting Vlissingen enige tijd een file. Het verkeer liep daardoor rond de vijftien minuten vertraging op.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
huub (11-11-2021 om 12:55)
Misschien had Kuzee de opdracht terug gegeven en is van van Eijck daarom uitgereden....
peter (10-11-2021 om 12:25)
Gelukkig niemand gewond , alleen vreemd dat Kuzee de berging niet moest doen
Cookie-instellingen beheren