Weerbericht:
Perioden met zon en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatieteam valt woning binnen, één persoon aangehouden

Toegevoegd: 10-11-2021, 14.33 uur
Door: Remi Mesu

BORSSELE - Een arrestatieteam is woensdagmiddag een woning in Borssele binnengevallen. Bij de inval is één man aangehouden op verdenking van belediging en bedreiging van een zorgmedewerker.


Agenten gingen woensdagochtend naar de woning van de verdachte aan de Borszeestraat om hem aan te houden. De man weigerde mee te werken en gooide een steen naar de agenten. Vervolgens stond hij met twee messen in zijn hand. Omdat er een gevaarlijke situatie ontstond is een arrestatieteam opgeroepen. Uit voorzorg is ook een ambulance en brandweer ter plaatse geweest.

Eenmaal in Borssele aangekomen werd de deur van de woning geforceerd. Later werd ook de ruit aan de voorkant van het huis ingeslagen om makkelijker de woning te kunnen betreden. Uiteindelijk werd er één persoon gearresteerd, hij is door de politie meegenomen naar het cellencomplex in Middelburg. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren