Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte oplichting herkend na Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 11-11-2021, 08.54 uur
Verdachte oplichting herkend na Opsporing Verzocht
© Foto: Politie
Door: Remi Mesu

AXEL - Door de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 9 november denkt de politie te weten, wie de man is die op 14 juni dit jaar een vrouw uit Axel voor meer dan 6.000 euro heeft opgelicht. Hij wordt op een later moment verhoord.


De politie kreeg na de uitzending enkele tips. Uit onderzoek is vandaag vastgesteld dat de oplichter een 20-jarige man uit Rotterdam is. Dezelfde man werd ook al herkend naar aanleiding van de uitzending op 5 oktober nadat in september 2020 een vrouw uit Nieuwerkerk voor bijna 1.000 euro werd opgelicht. De man wordt later over beide zaken verhoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (13-11-2021 om 09:03)
Waarom niet direct verhoren? Onder dwang laten werken voor z,n geld en slachtoffers terug betalen. Niet werken knuppel erover. Het moet hier veel harder worden. Zulke lui krijgen nog een huis ook,die ze uit wonen en fatsoenlijke mensen kunnen jaren wachten.
Cookie-instellingen beheren