Weerbericht:
Perioden met zon en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek naar auto in water Retranchement nog steeds bezig

Toegevoegd: 11-11-2021, 18.34 uur
De politie doet nog steeds onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.
De politie doet nog steeds onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.
© Foto: Roland de Jong
Door: Remi Mesu

RETRANCHEMENT - De politie kan nog steeds niet zeggen of er sprake was van suicide of een misdrijf bij de auto die eerder in het water werd aangetroffen bij Retranchement. Eerder sloot de politie al een ongeval uit.


De hulpdiensten werden maandag massaal naar het uitwateringskanaal Cadzand langs de Kanaalweg tussen Sluis en Retranchement gestuurd. De auto werd ontdekt door een passant en was bijna volledig onder water verdwenen. De brandweer bracht de inzittende levenloos op de kant.

In de woning van het slachtoffer in Sluis werd door de recherche en de Forensische Opsporing onderzoek gedaan onder leiding van de Rechter-Commissaris. De politie liet toen weten met alle scenario’s rekening te houden. Ook nu kan de politie nog geen uitspraken doen over de toedracht van het overlijden. Volgens een woordvoerder wordt het onderzoek voortgezet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren