Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Hennep en munitie aangetroffen in woning Terneuzen

Toegevoegd: 11-11-2021, 18.51 uur - Update: 12-11-2021, 12.15 uur
De politie trof verschillende spullen aan.
De politie trof verschillende spullen aan.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - De politie heeft bij een inval in een woning aan de Hendrikstraat in Terneuzen onder meer munitie en hennepplanten gevonden. De agenten kregen het huis in het vizier naar aanleiding van anonieme meldingen.


De wijkagenten van Terneuzen laten via Facebook weten dat ze donderdag een zogenaamde 'instap' hebben gemaakt in een woning. De politie had via Meld Misdaad Anoniem meerdere meldingen over het pand gekregen waarop de agenten besloten tot actie over te gaan. De bewoner deed de deur zelf open en liet de agenten binnen.

Tijdens de huiszoeking die volgde vonden de politiemensen in totaal bijna twee kilo hennep (takken, resten en toppen), gebruikershoeveelheden MDMA en hasj en zes stuks munitie. Er werden ook bankbiljetten aangetroffen. De spullen zijn door de agenten in beslag genomen.

De bewoner van het pand is aangehouden op verdenking van het overtreden van de Opiumwet en de Wet Wapens en Munitie. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar wordt hij verhoord door rechercheurs.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lulletje (12-11-2021 om 13:00)
Zou zeggen doe eens een inval in de Vondelflat, blijft het niet bij wat Wiet en munitie, vind je misschien ook wat gestolen spullen terug etc.
Cookie-instellingen beheren