Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en enkele buien, morgen overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond en beroofd in Goes

Toegevoegd: 19-03-2007, 19.33 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - In de nacht van vrijdag op zaterdag is tussen 04.00 en 04.15 uur een 25-jarige Goesenaar beroofd.

De man was met vrienden wezen stappen en onderweg naar huis rende hij een stukje op hen vooruit. Zijn vrienden troffen hem enige ogenblikken later liggend op de straat aan. De man lag in de Wijngaardstraat op de grond.

Zijn kleding zat onder het bloed en hij was buiten bewustzijn. De man is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar constateerde men een snee op zijn kin, een bult op zijn hoofd en een ontwrichte kaak. In de ambulance ontdekte de man dat hij zijn gsm en portemonnee kwijt was.

Mogelijk is de man beroofd, hij weet zelf niet meer wat er gebeurd is. Mochten er mensen zijn die wel wat gezien hebben, zij kunnen zich melden bij het politiebureau in Goes, of bellen met telefoonnummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren