Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter ingezet voor medische noodsituatie

Toegevoegd: 12-11-2021, 08.44 uur
De helikopter landde bij de sportvelden aan de Lange Blokweg.
De helikopter landde bij de sportvelden aan de Lange Blokweg.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

ZIERIKZEE - Een traumahelikopter is vrijdagochtend in Zierikzee geland in verband met een medische noodsituatie in Kerkwerve. De patiënt werd daar door het ambulancepersoneel en de politie overgeplaatst naar de traumahelikopter.


De medische noodsituatie ontstond rond 07.30 uur in een woning aan de Vroonstraat in Kerkwerve. Twee ambulances en politie-eenheden gingen ter plaatse op hulp te bieden. In de tussentijd was de traumahelikopter uit Rotterdam ook opgestegen om richting Schouwen-Duiveland te vliegen. Toen de persoon in de ambulance lag, reden de hulpdiensten richting Zierikzee om bij de sportvelden aan de Lange Blokweg de traumahelikopter op te wachten.

Daar aangekomen werd de patiënt door de hulpdiensten overgeplaatst naar de traumahelikopter. De persoon is uiteindelijk per helikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gevlogen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren