Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 16 km

Voetganger naar het ziekenhuis na aanrijding Middelburg

Toegevoegd: 12-11-2021, 09.06 uur - Update: 12-11-2021, 19.39 uur
Het ongeluk gebeurde bij de rotonde op de Torenweg.
Het ongeluk gebeurde bij de rotonde op de Torenweg.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een voetgangster is vrijdagochtend naar het ziekenhuis gebracht nadat die was aangereden in Middelburg. Het ongeluk gebeurde bij een rotonde in de wijk Dauwendaele.


Het ongeluk gebeurde rond 07.00 uur op de Torenweg bij de rotonde met de Dauwendaelselaan. Een bestelbusje dat werd bestuurd door een 22-jarige man uit Middelburg, botste daar tegen een 73-jarige voetgangster ui dezelfde plaats. Bij het ongeluk raakte de vrouw gewond. De politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse om hulp te bieden.

Uiteindelijk is het slachtoffer met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Om de hulpdiensten veilig te laten werken was de weg gedeeltelijk afgesloten. Agenten regelden in de tussentijd het verkeer op de Torenweg. Volgens de politie zag de automobilist de vrouw over het hoofd bij het oprijden van de rotonde.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (12-11-2021 om 10:15)
Beterschap voor de mevrouw. Zebra loopt niet door voor voetgangers alleen het fietspad heeft voorrang op de rotonde!?
Cookie-instellingen beheren