Weerbericht:
Vannacht en vanochtend plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Gemeente sluit henneppand Vlissingen

Toegevoegd: 12-11-2021, 11.44 uur
Gemeente sluit henneppand Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Vlissingse burgemeester Van den Tillaar heeft gisteren op advies van de politie een woning aan de Albert Cuyplaan in Vlissingen voor drie maanden gesloten. In het huis werd vorige maand een hennepkwekerij aangetroffen.


Op 2 oktober vond een opsporingsonderzoek plaats in de woning. De politie trof daarbij een hennepkwekerij aan, zo meldt de gemeente. Vanwege het misdrijf heeft de politie de burgemeester geadviseerd om de woning te sluiten op grond van artikel 13b van de Opiumwet.

De maatregel moet volgens de gemeente bijdragen aan de vermindering van de drugscriminaliteit en daarmee aan de vergroting van de veiligheid en leefbaarheid in de samenleving.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren