Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Eieren gegooid, arrestatie verdenking drugshandel

Toegevoegd: 13-11-2021, 14.36 uur
Eieren gegooid, arrestatie verdenking drugshandel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De politie heeft vrijdagavond in Zierikzee een jongeman aangehouden op verdenking van drugshandel. Dit nadat agenten op pad waren gegaan voor een overlastmelding.


Politiebikers gingen rond 21.40 uur naar de Schelphoekstraat in Zierikzee nadat er meldingen waren binnengekomen dat er met eieren werd gegooid. In de straat troffen ze een auto aan waar allemaal gebroken eieren omheen lagen. De agenten vroegen de bestuurder van het voertuig of zij in de auto mochten kijken, omdat bij de agenten het vermoeden bestond dat de bestuurder van de auto meer wist van het veroorzaken van de overlast.

De man gaf toestemming en vervolgens vonden de agenten een krat met lachgascilinders en een zak met ongeveer 100 wikkels die gebruikt worden om harddrugs in te verpakken. Ook troffen de agenten een pot met wit poeder aan en twee gevulde wikkels met (vermoedelijk) harddrugs. Deze werden direct in beslag genomen. De auto zelf is ook in beslag genomen. Dit om verder onderzoek te kunnen doen.

De verdachte is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar wordt hij zaterdag verder gehoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
gio (17-11-2021 om 06:21)
Sommige mensen zijn zo dom.. Ik blijf nog steeds de gekste dingen tegen komen. Eieren gooien met drugs in je auto? heb je dan niets geleerd van die films op Netflix?
Cookie-instellingen beheren