Weerbericht:
Bewolkt en overwegend droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken vrouw rijdt slingerend door Zierikzee

Toegevoegd: 13-11-2021, 14.42 uur
Dronken vrouw rijdt slingerend door Zierikzee
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag in Zierikzee een jonge vrouw betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Ze moest haar rijbewijs inleveren.


Rond 00.40 uur een 21-jarige vrouw uit Zwijndrecht gecontroleerd nadat ze slingerend over de Vlakestraat had gereden. Na een blaastest werd ze meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. Uit die analyse bleek dat zij ruim vijf keer teveel had gedronken. Ze bleek 495 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht uit te blazen, terwijl 88 het maximum is voor een beginnend bestuurder.

De Zwijndrechtse moest haar rijbewijs direct inleveren. De officier van justitie neemt binnen tien dagen een besluit of zij het nog terug krijgt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren