Weerbericht:
Vandaag bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens rijden met brommobiel over A58

Toegevoegd: 13-11-2021, 14.48 uur
Jongens rijden met brommobiel over A58
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Op de A58 bij Goes heeft de politie vannacht een brommobiel van de weg geplukt met daarin drie tieners. De bestuurder bleek onder invloed van alcohol te rijden. Eén van zijn passagiers had geen gordel aan.


Agenten zagen rond 00.40 uur een personenauto heel langzaam op de uitvoegstrook van de A58 naar Goes rijden. Al snel zagen ze ook waarom dat zo was. Op de uitvoegstrook reed namelijk een brommobiel. De brommobiel reed vervolgens over het witte puntstuk de snelweg weer op in de richting van Kapelle. Het voertuig werd hierop aan de kant van de weg gezet. De bestuurder, een 16-jarige jongen uit Yerseke, bleek onder invloed van alcohol te zijn. Zijn rijbewijs moest hij inleveren, mede vanwege zijn levensgevaarlijke gedrag.

Naast de bestuurder zat een bijrijder in het brommobiel en achterin lag nog een passagier, een 16-jarige inwoner van Yerseke. Alle inzittenden van het brommobiel zijn meegenomen naar het politiebureau. Daar werden de ouders van de drie tieners gewaarschuwd. Ze zijn door hen opgehaald. De bestuurder van het voertuig wordt op een later moment nog uitgenodigd op het bureau. Dan mag hij een verklaring afleggen over de overtredingen die hij beging. Hij zal verschillende bekeuringen krijgen. De jongeman die achterin het brommobiel lag, krijgt een bekeuring omdat hij geen gordel droeg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke (14-11-2021 om 20:24)
Deze jongens horen flink aangepakt worden en niet met een taakstraf. Die zijn geen kwajongens streken Maar een serieuze misdaad. Houd ze maar een jaartje vast in een opvoed gesticht want de ouders hebben dit niet kunnen doen. Opvoeden. Dus
Goochem (13-11-2021 om 21:11)
Geen gordel aan?! Hup de bak in
Cookie-instellingen beheren