Weerbericht:
In het (zuid)westen lokaal (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Autodief vlucht weg via sloten en weiland

Toegevoegd: 13-11-2021, 14.52 uur
Agenten wisten de man te lokaliseren in een rietkraag.
Agenten wisten de man te lokaliseren in een rietkraag.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - Na een achtervolging via twee sloten en een weiland heeft de politie zaterdagochtend bij 's-Heer Arendskerke een man aangehouden die een auto had gestolen.


Meerdere politie-eenheden gingen op pad nadat een melding was binnengekomen dat een auto werd weggenomen. Toen even later het bericht kwam dat het voertuig stilstond bij tankstation De Vliegberg langs de A58 bij 's-Heer Arendskerke, spoedden politieagenten zich ter plekke. 

Eénmaal bij het tankstation aangekomen wees een oplettende passant de agenten de goede richting. De verdachte probeerde te vluchten via twee sloten en een weiland maar de agenten zetten de achtervolging in. De verdachte probeerde zich nog tevergeefs te verstoppen in een rietkraag maar werd toch achterhaald en aangehouden.

Toen de identiteit van de man werd gecontroleerd, bleek dat hij nog gesignaleerd stond voor een ander feit. De verdachte is overgebracht naar Torentijd. De recherche zal de zaak verder afhandelen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jtg (14-11-2021 om 16:25)
Dit soort kneusjes leren tog nooit, inderdaad @R2 je heb gelijk joh!
willem (13-11-2021 om 17:29)
zet maar vast tot na nieuwjaar, en dan eens de zaak bekijken. pet af voor de politie.
R2 (13-11-2021 om 15:44)
Jammer dat hij niet voorgoed verstopt zat in het water of riet. Met je poten van andermans spullen blijven.
Cookie-instellingen beheren