Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietser rijdt voetgangster aan in Zierikzee

Toegevoegd: 14-11-2021, 12.52 uur
Bromfietser rijdt voetgangster aan in Zierikzee
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Een bromfietser heeft zaterdagavond een proces-verbaal gekregen nadat hij in Zierikzee een voetgangster had aangereden. De brommer van de jongeman had namelijk een te hoge constructiesnelheid.


Een 57-jarige vrouw uit Zierikzee liep rond 19.10 uur over de Poststraat nadat ze haar auto had geparkeerd. Een 16-jarige bromfietser uit Zierikzee reed de vrouw vervolgens aan, naar eigen zeggen omdat hij de vrouw niet had gezien. De vrouw werd volgens de politie voor controle door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.

De brommer werd door de politie meegenomen naar het bureau voor onderzoek. Op de rollentestbank bleek dat de constructiesnelheid van de brommer te hoog was. Hiervoor kreeg de bestuurder een proces-verbaal. Door het ongeluk raakten de bromfiets en een geparkeerde auto beschadigd. De eigenaar van de beschadigde geparkeerde auto wordt in kennis gesteld zodat de verzekering actie kan ondernemen om de schade af te handelen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wallie (14-11-2021 om 19:31)
Ik mag hopen dat er een vierkant pakketje van die brommer gemaakt wordt. En alle kosten zelf betalen, omdat de verzekering niet dekt.
Cookie-instellingen beheren