Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 69 km

Autobanden in brand gestoken Arnemuiden

Toegevoegd: 14-11-2021, 12.56 uur
De aanwezige jongeren schoten volgens de politie alle kanten op.
De aanwezige jongeren schoten volgens de politie alle kanten op.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - De brandweer van Arnemuiden is zaterdagavond uitgerukt nadat op straat een brandje was gesticht. Ook de politie werd ingezet.


Rond 22.30 uur waren er plotseling vlammen te zien bij de kruising Westdijkstraat - Zuidwal. Ter plekke bleken enkele autobanden in brand te zijn gestoken. De brandweer van Arnemuiden kwam vervolgens ter plekke om te blussen. De politie ging ook ter plekke maar toen die arriveerde, schoten de aanwezige jongeren alle kanten op. De brandstichters konden voor zover bekend dan ook niet worden achterhaald.

De afgelopen weken hebben al meer brandjes gewoed in Arnemuiden. Op 29 oktober woedde tot twee keer toe een buitenbrand bij de Singel. Op 8 oktober werd brand gesticht bij de Steigerweg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (15-11-2021 om 17:41)
Wat een reacties. En maar mopperen op de jeugd 20:00 is alles dicht. De jeugd hoort in de kroeg te zitten of de disco. Overal het zelfde verhaal met de jeugd en overlast. We gaan de rekening nog krijgen straks van de GGZ. Over het aantal zelfmoorden nog maar de te zwijgen onder de jeugd.
Dagvlinder (15-11-2021 om 15:11)
Een paar banden in de fik steken waar is dat voor nodig? Opgeschoten / dronken pubers. Meer politie in armuiden om dit tuig hard aan te pakken en alles laten betalen. Zal de lol er gauw vanaf gaan denk ik.
Johan (15-11-2021 om 13:06)
Ook erg slecht voor het milieu, die brandende autobanden!
Lau (15-11-2021 om 09:31)
"Een paar banden in de fik steken is toch niet zo erg"?? Wat is dat voor domme reactie? Je moet eens rondkijken in Arnemuiden wat er na het weekend allemaal vernield is en wat voor rotzooi er allemaal ligt. Ook die verbrande banden geven veel troep en wie moet dat weer opruimen? Ga iets nuttigs doen met je leven! (M.i. zal er ook meer door de politie gesurveilleerd moeten worden 's avonds in en rond Arnemuiden!)
Opmerker (14-11-2021 om 22:58)
Een paar banden in de fik is toch zo erg niet. Zeker niet op " t'hood" dan roest de brandspuit tenminste niet vast. En mensen die er zo'n opmerking erover maken met het geloof erbij. Ga gauw terug naar je eigen geboorte plaats.
camiel (14-11-2021 om 14:25)
Niet alleen brandjes stichten, maar cobra's afsteken, en dat tot 24:00. Want daarna is het de dag des Heere en dan mag je dat niet doen. Het wordt tijd dat er in Arnemuiden 's avonds meer gesurvieerd wordt. Het is al sinds september onrustig 's avonds.
Cookie-instellingen beheren