Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Politie onderzoekt mishandeling in bioscoop

Toegevoegd: 14-11-2021, 13.03 uur - Update: 14-11-2021, 14.21 uur
Politie onderzoekt mishandeling in bioscoop
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie onderzoekt een mishandeling zaterdag in bioscoop CineCity aan de Spuikomweg in Vlissingen. Er is nog geen aangifte gedaan. Een afspraak hiertoe is al wel gemaakt.


In één van de zalen van het bioscoopcomplex zou een man een vrouw hebben geslagen, zo meldt een familielid van het slachtoffer. Volgens het familielid zou na afloop van een film tussen twee vrouwen en de man ruzie zijn ontstaan over het luide gelach van de dames tijdens de voorstelling.

De politie bevestigt dat in de bioscoop een mishandeling heeft plaatsgevonden en laat weten dat het onderzoek nog loopt. "Er zijn camerabeelden opgevraagd en de slachtoffers hebben een afspraak gemaakt om aangifte te doen", zo laat een woordvoerder van de politie desgevraagd weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (15-11-2021 om 10:10)
Bijzonder dat de 2 zussen van het vermeende slachtoffer klaar zitten om op ieder mediakanaal te reageren. Als jullie zusje op dezelfde manier met commentaar omgaat, dan weet ik genoeg!
Timsalabim (15-11-2021 om 09:39)
Jumbo, in feite praat je het wel goed
Nina (15-11-2021 om 09:02)
@ Dirgni Ik begrijp wat je bedoelt en wellicht hadden ze daar ook beter op moeten letten. Lesson learned denk ik… maar ze zit nu thuis met een hersenschudding en dikke bulten overal op haar gezicht… dat had never mogen gebeuren ongeacht de situatie, mensen zijn gek geworden deze dagen.
Freddy (15-11-2021 om 08:24)
Ik keur geweld af maar vaak genoeg zie je bepaald types die zonder enige moeite het woord 'tokkie' kunnen krijgen. Dergelijke types zijn irritant, a-sociaal en hebben 'scheit' aan andere mensen. Zeker in een bioscoop kan ik irritatie door zulke types me goed voorstellen. Eigenlijk is dan je avond al naar de knoppen want je wilt leuk en gezellig een film kunnen bekijken en het laatste waar je dan op zit te lachen als er steeds te vaak en te hard wordt gelachen (oftewel je weet niet beter omdat je opvoeding delen mist of je hebt een lager bewustzijn(netjes uitdrukt)). Dat bepaalde mensen dit niet pikken begrijp ik maar al te goed alleen met geweld los je niets op (alhoewel deze dame wel 2 keer na zal denken).
Dirgni (15-11-2021 om 06:54)
Nina en Maran, laat ik duidelijk zijn, ik ben TEGEN geweld. De man had nooit mogen slaan! Ofwel je zegt tegen de personen dat je last van ze hebt ofwel je gaat dit melden bij het buoscooopersoneel. Ik kan mezelf slecht concentreren en raak erg afgeleid als mensen (onnodig) geluid produceren. Weet niet welke film er draaide, maar bij een film van Jandino Asporaat, is lachen niet tegen te houden.
Nina (14-11-2021 om 20:56)
Hier de zus van het slachtoffer, ik begrijp de verwarring ivm het lachen. Volgens mij is het toegestaan om te lachen. Deze man had direct aan kunnen geven dat hij het storend vond maar nee hij moest haar uitschelden voor vieze n*ger en haar in elkaar slaan.
Cookie-instellingen beheren