Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie onderzoekt mishandeling in bioscoop

Toegevoegd: 14-11-2021, 13.03 uur - Update: 14-11-2021, 14.21 uur
Politie onderzoekt mishandeling in bioscoop
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie onderzoekt een mishandeling zaterdag in bioscoop CineCity aan de Spuikomweg in Vlissingen. Er is nog geen aangifte gedaan. Een afspraak hiertoe is al wel gemaakt.


In één van de zalen van het bioscoopcomplex zou een man een vrouw hebben geslagen, zo meldt een familielid van het slachtoffer. Volgens het familielid zou na afloop van een film tussen twee vrouwen en de man ruzie zijn ontstaan over het luide gelach van de dames tijdens de voorstelling.

De politie bevestigt dat in de bioscoop een mishandeling heeft plaatsgevonden en laat weten dat het onderzoek nog loopt. "Er zijn camerabeelden opgevraagd en de slachtoffers hebben een afspraak gemaakt om aangifte te doen", zo laat een woordvoerder van de politie desgevraagd weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maran (14-11-2021 om 20:56)
Dirgini & Jumbo De meiden(ons zusje) en haar vriendin zijn expres verder gaan zitten van de groep zodat ze minder last zouden hebben. Als je last hebt van diegene als hij/zij te veel lacht dan zeg je dat gewoon. Je gaat niet op elkaar in slaan. Dat KAN NIET
Dirgni (14-11-2021 om 19:09)
Of het een comedy film was, maakt niet uit, het is erg irritant als mensen constant zitten te praten of overdreven zitten te lachen. Of keihard zitten smekken als ze popcorn oid zitten weg te proppen. Iedereen wilt genieten van een avondje uit, dus gedraag jezelf dan en vermijd gedrag wat door anderen irritant gevonden wordt.
Jumbo (14-11-2021 om 17:42)
Praat het niet goed , was er ook niet bij .. Echter mocht je stoer gedrag vertonen en overal schijt aan hebben , weet dan dat je een keer de. Verkeerde tegenkomt , en dit geld ook voor stoere dames
Ben (14-11-2021 om 16:25)
Was het een comedy film? #doeslief allemaal. Groeten van ben .
Raya (14-11-2021 om 14:30)
Zo de lontjes worden steeds korter heb ik het idee.
Cookie-instellingen beheren