Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie onderzoekt mishandeling in bioscoop

Toegevoegd: 14-11-2021, 13.03 uur - Update: 14-11-2021, 14.21 uur
Politie onderzoekt mishandeling in bioscoop
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie onderzoekt een mishandeling zaterdag in bioscoop CineCity aan de Spuikomweg in Vlissingen. Er is nog geen aangifte gedaan. Een afspraak hiertoe is al wel gemaakt.


In één van de zalen van het bioscoopcomplex zou een man een vrouw hebben geslagen, zo meldt een familielid van het slachtoffer. Volgens het familielid zou na afloop van een film tussen twee vrouwen en de man ruzie zijn ontstaan over het luide gelach van de dames tijdens de voorstelling.

De politie bevestigt dat in de bioscoop een mishandeling heeft plaatsgevonden en laat weten dat het onderzoek nog loopt. "Er zijn camerabeelden opgevraagd en de slachtoffers hebben een afspraak gemaakt om aangifte te doen", zo laat een woordvoerder van de politie desgevraagd weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Josina (17-11-2021 om 14:17)
Pffff het gaat echt lekker tegenwoordig. Nina, wens je zusje sterkte want dit verdient niemand.
Axel (16-11-2021 om 12:01)
Is een van de beroemdste kreten niet: Lachen is gezond! Laat iedereen genieten en als je je ergert zeg dat dan maar slaan is belachelijk. En als je dan een vent geef je dan tenminste aan bij de politie en neem de consequenties van je gedrag.
Nina (15-11-2021 om 21:02)
Vdvonck, ik begrijp dat het wellicht raar over komt dat wij reageren maar ik wil duidelijk maken wat er die avond gebeurd is. Ze ligt met een hersenschudding thuis omdat ze moest lachen in de bioscoop. Als ik dan zie dat mensen reageren met dat ze dit verdient dan reageer ik hier graag op. Ik hoop dat je dat begrijpt!
Ewa (15-11-2021 om 15:16)
WTF kan beter een Netflix of Videoland nemen heb je al dit gedoe niet sws is de veiligheid en sfeer ver te zoeken als je nog niet eens kan lachen in wa voor belachelijke maatschappij leven we dan ey?
Dirgni (15-11-2021 om 12:36)
Nina: lesson learned, nee ik vind niet dat iemand op deze wijze iets "geleerd" moet worden. Deze meisjes hebben op deze manier een (te) harde les gehad. We dienen elkaar ten alle tijden met respect te behandelen en woorden als " vieze k.t neger, is al helemaal uit den boze! Zulke respectloze bejegening is niet terecht. En Freddy, je zou wat respectvoller kunnen schrijven, je bent heel hard in je oordeel, om verdrietig van te worden. Valt wat mij betreft onder de noemer " tokkie reactie". Mensen alsjeblieft, blijf on speaking terms met elkaar, dit zou de samenleving erg goed doen.
VdVonck (15-11-2021 om 10:10)
Bijzonder dat de 2 zussen van het vermeende slachtoffer klaar zitten om op ieder mediakanaal te reageren. Als jullie zusje op dezelfde manier met commentaar omgaat, dan weet ik genoeg!
Cookie-instellingen beheren