Weerbericht:
In het (zuid)westen lokaal (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man zonder rijbewijs rijdt auto sloot in

Toegevoegd: 14-11-2021, 14.18 uur
Dronken man zonder rijbewijs rijdt auto sloot in
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een Middelburgse automobilist die onder invloed van alcohol en zonder geldig rijbewijs reed, heeft zaterdagavond in Vlissingen een eenzijdig ongeluk veroorzaakt.


Een voorbijganger meldde rond 20.20 uur dat hij een auto in een sloot zag liggen bij de Groeneweg in Vlissingen. De bestuurder bevond zich nog bij de auto toen de gewaarschuwde agenten arriveerden. De 47-jarige Middelburger bleek niet gewond te zijn geraakt. Hij bleek onder invloed van alcohol te hebben gereden en een ademanalyse wees uit dat hij ruim vier keer teveel alcohol had gedronken om nog te mogen rijden. De man blies namelijk een waarde van 1.005 ug/l.

Normaal gesproken zou de Middelburger zijn rijbewijs hebben moeten inleveren maar dat bleek niet te kunnen. De man bleek immers helemaal niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Dit was namelijk eerder al ingenomen. Tegen de man wordt wel proces-verbaal opgemaakt. 
Zijn auto is door een takelbedrijf uit de sloot gehaald.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (14-11-2021 om 17:43)
Een misdrijf dus! Bovendien in de olie, dus de bak in!
Arie (14-11-2021 om 17:27)
Dan is hij er met een proces-verbaal nog bekaaid vanaf gekomen. Gelijk voor een paar maanden snorren had beter geweest.
motorob (14-11-2021 om 15:06)
Hopelijk was het zijn eigen bolide.
Jacob (14-11-2021 om 14:55)
Schering en inslag met grote regelmaat bezopen en zonder rijbewijs rijden. Maak de straffen zwaarder en de geld boetes hoger ze zullen maar slachtoffers maken de aso's
Cookie-instellingen beheren