Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

'Gedumpte' vaten blijken slechts water te bevatten

Toegevoegd: 14-11-2021, 19.14 uur
De brandweer deed metingen bij de 'gedumpte' vaten.
De brandweer deed metingen bij de 'gedumpte' vaten.
© Foto: Brandweer Sluis
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Wat werd gemeld als mogelijk vaten afkomstig uit een drugsproductielocatie, bleken vanmiddag in Oostburg slechts vaten met water te zijn.


Een passant had langs de Maagdenbergweg een stel witte vaten zien staan. Hierop werden rond 14.55 uur de hulpdiensten geïnformeerd. De politie werd opgetrommeld en de brandweervrijwilligers van de post Oostburg werden opgeroepen om ter plaatse metingen te doen.

De brandweer constateerde dat er geen gevaarlijke of schadelijke stoffen aanwezig waren. Een jongeman bevestigde deze informatie even later tegenover de politie. Volgens de wijkagenten van Sluis bleken de vaten namelijk vol te zitten met water en te zijn gebruikt om een zeil vast te zetten. Compleet ongevaarlijk dus...


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren