Weerbericht:
Vanochtend in het noorden lokaal glad. Verder buien, soms met natte sneeuw
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 298 km

Auto’s in de sloot na ongeluk Ellemeet

Toegevoegd: 16-11-2021, 17.02 uur
Door: Remi Mesu

ELLEMEET - Twee auto's zijn dinsdag na een ongeluk bij Ellemeet in een sloot beland. De brandweer moest eraan te pas komen om een van de bestuurders uit de auto te halen.


Het ongeluk gebeurde rond 14.15 uur op de kruising van de Schelpweg met de Hogeweg. Een personenauto botste daar tegen een bestelbus gevuld met verfblikken.

De personenauto belandde op z'n kop in de sloot terwijl de bestelbus enkele meters verder tot stilstand kwam. De bestuurder van de bestelbus kon op eigen kracht uit zijn voertuig komen. De bestuurder van de personenauto moest door de brandweer bevrijd worden.

De betrokkenen zijn allebei onderzocht door het ambulancepersoneel maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Door het ongeluk was er verf uit de bestelbus op de weg geraakt waardoor er een flink spoor was ontstaan.

Waterschap Scheldestromen moest ter plaatse komen om de weg schoon te maken. De beide voertuigen zijn door een berger getakeld en meegenomen. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren