Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Meerdere gewonden bij ongeluk Ovezande

Toegevoegd: 16-11-2021, 19.23 uur
Door: Remi Mesu

OVEZANDE - Bij een ongeluk tussen een bestelbus en een personenauto zijn dinsdagavond meerdere personen gewond geraakt. Beide voertuigen raakten door de botsing zware beschadigingen op.


Het ongeluk gebeurde rond 17.30 op de Nissestelle bij Ovezande. Een personenauto en bestelbus botsten daar hard tegen elkaar. Door de botsing belandde de auto op de zijkant in een naastgelegen sloot, de bestelbus kwam op het fietspad tot stilstand.

Meerdere ambulances gingen voor het ongeluk ter plaatse. Uiteindelijk zijn er minimaal drie personen naar het ziekenhuis gebracht. Ook was de brandweer met hulpverleningsvoertuigen aanwezig om te assisteren bij het ongeluk. In verband met de botsing was de Nissestelle tijdelijk afgesloten voor al het verkeer. Agenten regelden in de tussentijd het verkeer.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren