Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Fietser aangereden op Torenweg in Middelburg

Toegevoegd: 17-11-2021, 17.26 uur
Het ongeluk gebeurde op de Torenweg ter hoogte van de Ravensteijnweg.
Het ongeluk gebeurde op de Torenweg ter hoogte van de Ravensteijnweg.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een fietser is vanmiddag in Middelburg gewond geraakt nadat hij was aangereden door een automobilist.


Het ongeluk gebeurde rond 16.10 uur op de Torenweg ter hoogte van de Ravensteijnweg. Nabij de rotonde verleende een bestuurder van een personenauto vermoedelijk geen voorrang aan de fietser. Deze kwam hierdoor ten val en raakte gewond.

Een rapid responder van de ambulancedienst heeft de gewonde ter plaatse behandeld. Van de automobilist is een blaastest afgenomen en de politie heeft een verklaring genoteerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick Roll (18-11-2021 om 10:28)
Kom er dagelijks langs sinds ik in die buurt woon; de rotondes zijn onoverzichtelijk sinds je er niet overheen kunt kijken dus je kunt pas kijken voor fietsers in de laatste 5 meter, fietsers hebben wel voorrang maar kunnen van beide kanten komen en gaan gewoon zonder zelf te kijken. Het vorige ongeluk is nog maar een maand geleden. Het is dus duidelijk dat de huidige situatie onveilig is. In mijn mening zou fietsverkeer geen voorrang meer moeten krijgen bij die rotondes omdat fietsers dan volledig niet meer opletten. Je kan mij niet vertellen dat automobilisten alleen specifiek op die plek geen voorrang verlenen; Het is gewoon zwaar onoverzichtelijk.
Cookie-instellingen beheren