Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 13 km

Aandacht voor Zeeuwse fraudezaken in opsporingsprogramma

Toegevoegd: 17-11-2021, 18.16 uur
Aandacht voor Zeeuwse fraudezaken in opsporingsprogramma
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bureau Rijnmond, het regionaal opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie, besteedt donderdag onder andere aandacht aan drie Fraudezaken die hebben gespeeld in Zeeland.


In één geval was sprake van bankhelpdesk-fraude waarbij een 76-jarige man uit Oostburg ruim 1000 euro kwijtraakte. Eén van de verdachten nam het geld op bij een pinautomaat aan de Groeninx van Zoelenlaan in Rotterdam. Daar zijn beelden van.

In de andere twee gevallen was sprake van zogenaamd ‘vriend in nood’ fraude. Daarbij raakten twee slachtoffers uit Heinkenszand en Oost-Souburg in totaal 7000 euro kwijt. Ook van deze twee pinners zijn beelden toen zij geld opname bij pinautomaten aan de Crooswijkseweg en de 1e Middellandstraat in Rotterdam.

Meer informatie en de afzonderlijke zijn te vinden op www.politie.nl/bureaurijnmond


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren