Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 55 km

Vrouw op snorfiets gewond na ongeluk in Goes

Toegevoegd: 17-11-2021, 18.30 uur
Het ongeluk gebeurde even voor half zes op de M.A.de Ruijterlaan. Het ongeluk gebeurde even voor half zes op de M.A.de Ruijterlaan.
Het ongeluk gebeurde even voor half zes op de M.A.de Ruijterlaan.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een ongeluk in Goes is aan het einde van de middag een vrouw op een snorfiets ten val gekomen en gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde even voor half zes op de M.A.de Ruijterlaan ter hoogte van de rotonde bij het gemeentehuis. Het slachtoffer werd hier aangereden door een automobilist. Er is een ambulance ter plaatse gekomen waarna de vrouw is onderzocht. Het is niet bekend of vervoer naar het ziekenhuis nodig was.

De snorfiets raakte beschadigd en is opgehaald. De politie heeft van beide partijen een verklaring opgenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans Weststrate (19-11-2021 om 11:21)
Iedereen weet het waar het probleem zit, maar er word geen actie ondernomen, laten de instanties eerst eens kijken naar de voordelen en nadelen voor ze iets aanleggen!!!!!. scheelt veel ellende, geld en slachtoffers!
arnold (19-11-2021 om 09:36)
Ik rijd daar ook regelmatig met de auto en heb geen enkel probleem met de verkeerssituatie aldaar. Als alle auto's bij het naderen van haaientanden nu eens de voet van het gaspedaal zouden halen, zou dat al veel schelen. Je weet toch, dat je geen voorrang hebt? Maar nee, zo lang mogelijk de vaart er in houden en liefst zonder vaartvermindering de rotonde pakken. Ik neem sowieso alle rotondes met halve snelheid, omdat dit het ritsen op rotondes bevordert. Zijn uw medeautomobilisten ook blij mee. :-) Het mag dan een complexe situatie zijn, dat geef ik toe, maar er is totaal geen begroeiing die je het zicht ontneemt. Even afremmen en om je heen kijken. Is dat nu zoveel gevraagd?
Ciska Timmermans Pistorius (18-11-2021 om 21:36)
Waarom ook geen tunneltje voor fietser en voetgangers ,naar de overkant van het station tunneltje. Geen opstoppingen en geen ongelukken meer is levens gevaarlijk moet vierplaatsen waar fietsers vandaan komen in de gaten houden. en de auto kan ieder keer stoppen ,
Daan van der Endt (18-11-2021 om 10:13)
De rotondes voor en na de nieuwe spoortunnel zijn totáál onoverzichtelijk en levensgevaarlijk i.c.m. fiets- en voetgangersoversteekplaatsen. Geef auto's voorrang, hoe tegenstrijdig dat ook moge zijn. Verwijder deze rotonde bij "oude" Jumbo en trek de tunnelweg rechtdoor over de oude parking. Dan is er géén rechtsafslaand autoverkeer meer vanaf de tunnelweg en ook geen auto's meer vanaf kruising Stadskantoor richting deze rotonde. Alle verkeer via Edisonstraat! Veel veiliger voor fietsers en voetgangers omdat men dan beter zìcht heeft op elkaar. Fietsroutes, voetgangers en (brom)fietsers ruim baan geven is allemaal prima. Echter, tegen welke prijs?? Hoeveel doden en gewonden willen de Goese wegbeheerders nog voor lief nemen....?
Adam (18-11-2021 om 09:33)
Bingo, de zoveelste op de meest veilige, geniale rotonde van Goes! Applaus voor de bedenkers!
Andre (18-11-2021 om 06:56)
Een totaal verkeerd gemaakt kruising tussen fietsers en auto's. Asl automobilist zijnde komen fietsers, bromfietsers op 3 punten op je af komen. Het stukje fietspad haaks op het gemeentehuis moet meer richting Jumbo zodat fietsers en bromfietsers alleen van links en rechts komen. Een stuk veiliger.
Cookie-instellingen beheren