Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Scootmobiel te water in 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 20-03-2007, 15.42 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - Bij de kruising van de Groeneweg met de Pietersweg in 's-Gravenpolder is dinsdagmiddag een man met zijn scootmobiel te water ge-raakt.

De man reed rond vijf over half drie door nog onbekende oorzaak in een sloot naast de Groeneweg. Hij kwam onder zijn scootmobiel terecht en kon zijn hoofd net boven het water houden.

De hulpdiensten rukten masaal uit om de man te helpen. Er werden twee am-bulances, een duikwagen, een tankautospuit en een traumahelikopter ter plaatse gestuurd. Toen de eerste hulpverleners arriveerden, bleek dat de inzet van de duikwagen en de traumahelikopter niet noodzakelijk was.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het Oosterscheldezieken-huis in Goes vervoerd. De brandweer van 's-Gravenpolder heeft geholpen met het bergen van de scootmobiel. Het voertuig is weggevoerd door een bergings-bedrijf.

Hoe groot de schade is, is niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren