Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte steekpartij Vlissingen meldt zich op politiebureau

Toegevoegd: 18-11-2021, 17.37 uur
De zaak wordt verder onderzocht door de recherche.
De zaak wordt verder onderzocht door de recherche.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Het slachtoffer dat gisteravond bij een steekpartij in Vlissingen gewond is geraakt is een 40-jarige man uit die plaats. Dat heeft de politie bekend gemaakt. De verdachte is inmiddels aangehouden.


De politie kreeg rond 21.15 uur een melding dat er een man zou zijn neergestoken in een kamerverhuurpand aan de Bloemenlaan. Agenten troffen in een van de kamers het gewonde slachtoffer aan. Hij moest met de ambulance mee naar het ziekenhuis om behandeld te worden aan zijn verwondingen.

De verdachte bleek niet meer aanwezig te zijn in het pand. Hij heeft zich donderdagmiddag bij de politie gemeld. Het gaat om een 39-jarige Vlissinger. De zaak wordt verder onderzocht door de recherche.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Scepticus (18-11-2021 om 19:32)
@Joris zou goed kunnen, drugspanden genoeg in Vlissingen. Worden er steeds meer.
Scepticus (18-11-2021 om 19:27)
Ik ga ook graag het verhaal van de "dader" horen.
Joris (18-11-2021 om 17:53)
Mag ik het vermoeden uiten dat er sprake was van ruzie over drugs? Tegenvallende kwaliteit of hoeveelheid van die 'onschadelijke' en 'niet-verslavende' cannabis schijnt altijd een goede reden te zijn om een mes te trekken.
Cookie-instellingen beheren