Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Celstraf voor inbrekers uit Amersfoort

Toegevoegd: 18-11-2021, 17.45 uur
Celstraf voor inbrekers uit Amersfoort
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De twee mannen uit Amersfoort, de 24-jarige W. M. en de 26-jarige M. A., zijn donderdag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot drie, respectievelijk achttien maanden cel. Er was tegen elk een gevangenisstraf van achttien maanden geëist.


Het duo was getipt dat er 15 april, op een adres in Axel 's morgens niemand aanwezig zou zijn en dat er in de slaapkamer veel geld op hen lag te wachten. Voor de twee werd het geen goud geld, maar een bittere teleurstelling.

Toen ze in de achtertuin waren werden ze ontdekt door de vrouw die toevallig die ochtend wél thuis was en een hond die luidkeels begon te blaffen. Ze maakten zich rap uit de voeten en konden een paar dagen later worden aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren