Weerbericht:
Bewolkt en nevelig, af en toe regen. Maandag droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Woning Tholen gesloten vanwege 'Ernstige dreiging'

Toegevoegd: 18-11-2021, 17.50 uur
De woning is gesloten in verband met mogelijke dreigingen.
De woning is gesloten in verband met mogelijke dreigingen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - De burgemeester van Tholen heeft op 13 november 2021 besloten de woning aan de Gareelmakersdreef in Tholen voor drie maanden te sluiten in verband met ernstige dreiging.


De woning is op grond van artikel 175 van de Gemeentewet gesloten in verband met mogelijke dreigingen voor de openbare orde en veiligheid vanuit het criminele circuit. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Op grond van artikel 175 van de Gemeentewet is de burgemeester bevoegd bevelen te geven die nodig zijn ter handhaving van de openbare orde of ter beperking van gevaar bij de vrees voor ernstige wanordelijkheden. In dit geval houdt het bevel een sluiting van de woning aan de Gareelmakersdreef te Tholen in. Daarbij is het belangrijk dat de sluiting van de woning zichtbaar is gemaakt. Dit geeft een signaal af aan het criminele circuit dat de woning leeg is en is bedoeld om de dreiging af te wenden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (18-11-2021 om 20:34)
En over drie maanden begint het gewoon overnieuw. Ik denk dat de huidige bewoners ook niet zo fris zijn en verhuizen naar een andere plaats beter zou zijn. Dit huis aan degelijke mensen gunnen.
Joris (18-11-2021 om 17:55)
Een drugsdealer midden in een woonwijk met kleine kinderen met alle gevaren van dien? Hebben we hier in de straat ook, wordt vaak gewoon gedoogd.
Cookie-instellingen beheren