Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 212 km

Gewonde bij ruzie in Zierikzee

Toegevoegd: 20-03-2007, 21.43 uur
Door: Politie Zeeland

ZIERIKZEE - Door de Zeeuwse politie is maandagavond rond 22.25 uur een 34-jarige man uit Zierikzee aangehouden.

De man wilde een ruzie uitvechten met een 39-jarige plaatsgenoot en ging naar zijn woning. De 39-jarige man kwam zijn woning uitrennen en de 34-jarige Zierikzeeer pakte een steen en gooide die naar de man toe. De steen raakte de man.

Hierop pakte de 34-jarige de steen weer op en gooide hem tegen het hoofd van de 39-jarige man. Die heeft zich aan zijn verwondingen laten behandelen in de huisartsenpost. De 34-jarige man is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

Hij wordt eveneens verdacht van de mishandeling van een 27-jarige vrouw uit Zierikzee. Het is nog niet bekend wat de oorzaak van de ruzie is. De man, die tevens aangifte heeft gedaan van bedreiging, wordt vandaag verder verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren