Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 51 km

Weer ongeluk op rotonde bij Stadskantoor in Goes

Toegevoegd: 18-11-2021, 18.09 uur
Bij het ongeluk raakte niemand ernstig gewond. Bij het ongeluk raakte niemand ernstig gewond.
Bij het ongeluk raakte niemand ernstig gewond.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De hulpdiensten zijn vandaag opnieuw uitgerukt voor een ongeluk op de M.A.de Ruijterlaan in Goes.


Even voor half vijf vond er op de rotonde ter hoogte van het Stadskantoor een aanrijding plaats. Een fietser werd hier aangereden door een personenauto. Door de val van de fietser werd er een vrouw in een scootmobiel geraakt.

Een ambulance heeft de fietser nagekeken, deze raakte niet gewond. De vrouw in de scootmobiel kon ter plaats worden behandeld en hoefde niet naar het ziekenhuis.

Gistermiddag vond er op hetzelfde punt ook al een aanrijding plaats. Toen werd er een vrouw op een snorfiets aangereden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arnold (19-11-2021 om 15:09)
Ik rijd daar ook regelmatig met de auto en heb geen enkel probleem met de verkeerssituatie aldaar. Als alle auto's bij het naderen van haaientanden nu eens de voet van het gaspedaal zouden halen, zou dat al veel schelen. Je weet toch, dat je geen voorrang hebt? Maar nee, zo lang mogelijk de vaart er in houden en liefst zonder vaartvermindering de rotonde pakken. Ik neem sowieso alle rotondes met halve snelheid, omdat dit het ritsen op rotondes bevordert. Zijn uw medeautomobilisten ook blij mee. :-) Het mag dan een complexe situatie zijn, dat geef ik toe, maar er is totaal geen begroeiing die je het zicht ontneemt. Even afremmen en om je heen kijken. Is dat nu zoveel gevraagd?
Hans Weststrate (19-11-2021 om 11:18)
Het is ook van geen wonder, vroeger moest je uitkijken voor de auto's, nu is het andersom, uitkijken voor fietsers, die electrisch goed de vaart erin hebben en erin houden, minderen van snelheid?, ho maar, want wij zijn beschermd, en zo word er ook gereden!, en dan de constructie van de zogenaamde veilige rotondes:, zowieso al zeer onoverzichtelijk, laat staan voor vracht- en bestelauto's, het is nu niet de vraag of het gebeurd, maar wanneer, en dan hopen we maar op een goede afloop!.
Pims (19-11-2021 om 10:06)
Het is daar ook waardeloos! Net als die achterlijke situatie bij de fastfood boulevard rotondes en dat ovale bij noord! Bedoel welke rare heeft dat bedacht?
bert kaiser (19-11-2021 om 00:45)
wie heeft deze rotonde ontworpen ?vast geen slim persoon
Mijn mening (18-11-2021 om 20:29)
Verbaast mij niet is een druk punt en erg onoverzichtelijk. Als het regent is het helemaal een ramp. Ben benieuwd hoe het daar gaat als het sneeuwt.
Cees (18-11-2021 om 19:23)
Wat een drama toch. Wie heeft deze wegcontructies verzonnen. Een blinde ingenieur. Wat een aanfluiting. Alles was voorspelbaar. Maar de gemeente Goes blijft stuntelen. Nu dit weer een voorval is met slechte afloop zal de gemeente Goes altijd verantwoordelijk blijven voor de verdere gevolgen.
Cookie-instellingen beheren