Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
119 files van totaal 409 km

Weer ongeluk op rotonde bij Stadskantoor in Goes

Toegevoegd: 18-11-2021, 18.09 uur
Bij het ongeluk raakte niemand ernstig gewond. Bij het ongeluk raakte niemand ernstig gewond.
Bij het ongeluk raakte niemand ernstig gewond.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De hulpdiensten zijn vandaag opnieuw uitgerukt voor een ongeluk op de M.A.de Ruijterlaan in Goes.


Even voor half vijf vond er op de rotonde ter hoogte van het Stadskantoor een aanrijding plaats. Een fietser werd hier aangereden door een personenauto. Door de val van de fietser werd er een vrouw in een scootmobiel geraakt.

Een ambulance heeft de fietser nagekeken, deze raakte niet gewond. De vrouw in de scootmobiel kon ter plaats worden behandeld en hoefde niet naar het ziekenhuis.

Gistermiddag vond er op hetzelfde punt ook al een aanrijding plaats. Toen werd er een vrouw op een snorfiets aangereden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cees (18-11-2021 om 19:15)
WIe dat ook daar zo verzonnen heeft. Het is veel te gevaarlijk. Ze hadden het veel anders moeten aanleggen. Ongeloofelijk dom wie dat zo ontworpen heeft. Levensgevaarlijk. Van 2 kanten fietsers, en van 2 kanten voetgangers. Elke dag file daar. Zo ontzettend stom wie dat zo ontworpen heeft. Leerlingen van het CBR scheiten bekant in hun broek, als ze er rijden. het is veel te druk voor ze. En dat leggen ze daar dan. Degene die dit zo verzonnen heeft, moet zijn ogen uit zijn kop schamen. Dat is een stakker die totaal geen kijk heeft,op efficieent en veilig verker nemen. Een of andere luie kut ambtenaar heeft dit weer uit zijn lui stink mouw geschud. Diep triest! Om je kapot te schamen!
Cookie-instellingen beheren