Weerbericht:
Enkele buien. In het noordoosten vanochtend plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 109 km

Woningen ontruimd vanwege verdacht voorwerp

Toegevoegd: 18-11-2021, 20.34 uur - Update: 18-11-2021, 22.35 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Enkele woningen aan de Scheldestraat in Vlissingen zijn donderdagavond ontruimd geweest na de vondst van een verdacht voorwerp. Die vondst werd gedaan na een ruzie waarvoor reeds één persoon is aangehouden. De huizen zijn inmiddels weer vrijgegeven.


Politiemensen werden aan het begin van de avond op pad gestuurd na een melding van een verdachte situatie ter hoogte van de Clijverstraat. Rond 18.40 uur werd ook de brandweer gealarmeerd. In de tussentijd werd ook het flexteam van de politie opgeroepen en ingezet. Volgens een woordvoerder van de politie is er sprake geweest van een mogelijke ruzie. Deze zou hebben plaatsgevonden in een woning in de straat. Naar aanleiding van de ruzie is een vrouw aangehouden als verdachte. 

De brandweer heeft met de hoogwerker op het dak van een woning gekeken. In verband met de vondst van een verdacht voorwerp is vervolgens rond 19.45 uur uit voorzorg een aantal woningen ontruimd. Een explosievenverkenner van de politie is rond 20.30 uur ter plekke gekomen voor nader onderzoek. De straat is tot circa 20.45 uur afgezet geweest. Volgens de politie bleek er geen sprake te zijn van een explosief en konden de bewoners weer veilig terug naar hun woningen.

De politie laat weten nog te onderzoeken wat er precies aan de hand was. De verwachting is dat hierover pas morgen meer details gedeeld kunnen worden.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (19-11-2021 om 08:21)
Gemeente Vlissingen doe wat aan je stad. Completevverloedering door raar volk.
Cookie-instellingen beheren