Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto botst tegen boom Aagtekerke, slachtoffer zwaargewond

Toegevoegd: 19-11-2021, 08.16 uur
Door: Manfred Berrevoets

AAGTEKERKE - Bij een eenzijdig ongeluk in Aagtekerke is vanmorgen een persoon zwaargewond geraakt. Het slachtoffer is door de brandweer uit de auto bevrijd.


Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 06.30 uur op de Prelaatweg. Door nog onbekende oorzaak botste de automobilist hier tegen een boom. De auto belandde deels in de sloot.

De brandweer rukte met spoed uit om het slachtoffer te bevrijden. Ook meerdere ambulances kwamen ter plaatse. Een traumateam uit Rotterdam kwam over de weg richting Zeeland om assistentie te verlenen. In Middelburg is een arts van het traumateam bij de ambulance ingestapt. Het slachtoffer is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis ins Rotterdam.

De Prelaatweg is op dit moment afgesloten voor politieonderzoek. Naar de toedracht van de aanrijding wordt onderzoek gedaan. Verkeersspecialisten zijn ter plaatse voor dit onderzoek. Wanneer het onderzoek is afgerond is niet bekend.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren