Weerbericht:
Wolkenvelden. Later vanmiddag (onweers)buien. Morgen een enkele bui
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 220 km

Persoon bekneld bij auto-ongeluk Heinkenszand

Toegevoegd: 19-11-2021, 11.25 uur
Door: Remi Mesu

HEINKENSZAND - De hulpdiensten zijn vrijdag massaal uitgerukt voor een persoon die bekneld is geraakt na een ongeluk bij Heinkenszand. Ook de traumahelikopter is opgeroepen voor het incident.
 

Het ongeluk gebeurde rond 10.25 uur nabij de kruising van de Sint Pietersdijk bij Heinkenszand en de Westhofsezandweg bij 's-Heer Abtskerke. Een auto belandde daar ondersteboven in de sloot naast de weg. Door het ongeluk raakte één persoon bekneld. Na de melding werden drie brandweerwagens opgeroepen. Naast meerdere ambulanceteams werd zogezegd ook een traumateam gealarmeerd.


De helikopter landde vlakbij de incidentlocatie op een veld. Nadat de brandweer het slachtoffer had bevrijd, is dit overgedragen aan de ambulancedienst. Over de aard van het letsel is nog niets bekend. Hetzelfde geldt voor de toedracht van het ongeluk. Rond 11.25 uur is de traumahelikopter weer opgestegen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (20-11-2021 om 13:23)
Wat afschuwelijk! Hoop toch zo dat alles goed komt met haar. Respect voor alle betrokken hulpverleners!
Freddy Jansen (19-11-2021 om 16:13)
Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd met die jonge vrouw. Ik hoop dat alles weer goed komt met haar,,,, maar o,,,, wat een HELD is de man die haar het hoofd boven water heeft gehouden. Deze man verdient eer toe.
J.c.van Steensel (19-11-2021 om 15:46)
Voor dit vreselijke ongeluk wat er gebeurdemet deze jonge vrouw, wil i k mijn bewondering uitspreken, voor de mannen van de brandweer, die die trieste werk hebben moeten doen. Ook voor hen denk ik een traumatische ervaring, die hen nog lang bij zal blijven. Brandweerman zijn, is niet alleen een brand blussen, zoals nu te zien is, RESPECT, MEDELEVEN, VOOR HAAR EN HAAR FAMILIE
Cookie-instellingen beheren