Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee aanhoudingen na inval arrestatieteam

Toegevoegd: 19-11-2021, 23.34 uur
Door: Remi Mesu

NIEUW-NAMEN - Een arrestatieteam is vrijdagavond meerdere loodsen ingevallen in het kader van een lopend onderzoek. Bij de inval zouden twee aanhoudingen zijn verricht.


De politie kwam vrijdagavond in actie. Eenheden van de Dienst Speciale Interventies kwamen tussen 18.00 uur en 19.00 uur Zeeland ingereden om met spoed richting Zeeuws-Vlaanderen te rijden. Na een hergroepering in Hulst verplaatsten de eenheden zich richting een aantal loodsen aan de Woestijenestraat in Nieuw-Namen. 

De leden van het arrestatieteam forceerden meerdere deuren van de loodsen op het terrein. De actie zou plaats hebben gevonden in het kader van een recherche-onderzoek. Volgens de politie zijn daarbij twee aanhoudingen verricht. De eventuele betrokkenheid van de aangehouden personen wordt onderzocht. Buiten het terrein werd in het dorp Nieuw-Namen door politieagenten een personenauto gecontroleerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren