Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 83 km

Schade na kop-staartbotsing bij Kruiningen

Toegevoegd: 19-11-2021, 23.57 uur
Door: Remi Mesu

KRUININGEN - Twee auto's zijn vrijdagavond beschadigd geraakt na een kop-staartbotsing bij Kruiningen. De voertuigen moesten door een berger worden getakeld.


Het ongeluk gebeurde rond 17.15 uur op de kruising van de Oude Rijksweg met de Stationsweg bij Kruiningen. Een bestelbus botste daar achterop een personenauto. Door het ongeluk liepen beide voertuigen schade op.

Een eenheid van de politie en een ambulance gingen ter plaatse om te assisteren. Ook kwam een weginspecteur van Rijkswaterstaat ter plaatse om het verkeer te regelen. Geen van de inzittenden hoefde met de ambulance mee naar het ziekenhuis. Wel zijn twee personen geadviseerd om langs de huisartsenpost te gaan. Een berger kwam naar de plek van het ongeluk om de beide voertuigen te takelen en mee te nemen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren