Weerbericht:
Vanavond in de noordelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Overheidsdiensten controleren opslagboxen Vlissingen

Toegevoegd: 20-11-2021, 00.20 uur
Onder meer met speurhonden werden de opslagunits doorzocht.
Onder meer met speurhonden werden de opslagunits doorzocht.
© Foto: Gemeente Vlissingen
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een groot aantal opslagboxen in Vlissingen zijn vrijdag gecontroleerd door verschillende instanties. Deze controles zijn onder meer gericht op het ontdekken van criminele activiteiten en het weerbaarder maken van verhuurders.


De controles werden uitgevoerd door de gemeente Vlissingen in samenwerking met de politie, Taskforce-RIEC Brabant-Zeeland en de branchevereniging NSSA. De gezamenlijke acties hebben volgens de gemeente een dubbel doel: Enerzijds het ontdekken en beëindigen van criminele activiteiten zoals illegale vuurwerkopslag en drugscriminaliteit. Anderzijds moet de actie verhuurders weerbaarder maken .

In totaal werden er twee locaties van meerdere opslagboxen en nabijgelegen bedrijfsunits gecontroleerd. Daarbij werden speurhonden ingezet. Volgens de gemeente Vlissingen werden er geen strafbare feiten geconstateerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MvM (20-11-2021 om 10:38)
Kijk ook maar eens bij Shuregard , Mortiere Middelburg. Dagelijks vuurwerk en crossen met motoren.
Cookie-instellingen beheren