Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 82 km

Aangehouden personen Nieuw-Namen geen verdachte meer

Toegevoegd: 20-11-2021, 10.45 uur
Agenten doorzochten de verschillende loodsen.
Agenten doorzochten de verschillende loodsen.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

NIEUW- NAMEN - De twee mannen die vrijdagavond bij een actie van een arrestatieteam in Nieuw-Namen zijn aangehouden, zijn weer vrijgelaten. Dat meldt de politie zaterdag, de mannen zijn geen verdachten meer.


De politie doorzocht vrijdagavond enkele loodsen in Nieuw-Namen. Daarbij werden door het arrestatieteam twee mannen aangehouden. Na verder onderzoek bleek volgens de politie dat zij geen betrokkenheid hebben met het lopende onderzoek en geen verdachte daarin zijn. De mannen zijn vannacht weer vrijgelaten.

Bij de actie werden meerdere deuren van de loodsen aan de Woestijnestraat geforceerd. De actie zou verband houden met een lopend onderzoek. Waar dat onderzoek over gaat, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan van Gisteren (20-11-2021 om 13:27)
We hebben het busje als een idioot door de tunnel zien scheuren. Met zwaailicht en sirene. Later nog twee luxe auto's met hoge snelheid, geen zwaailichten of sirenes. Vermoedelijk ook voor dat klusje in Nieuw Namen. Ik vraag mij werkelijk af of dat nu in dit geval echt noodzakelijk is. Er was zeker geen sprake van een noodgeval. Wat zou er nu gebeuren als ik op de linkse baan gereden zou hebben en niet uit de kant zou zijn gegaan? Aan niets was te zien dat het politie was. Maar ook dat busje had zo hard niet gehoeven. Maar ja: Kicken man!
Cookie-instellingen beheren