Weerbericht:
Bewolkt en nevelig, af en toe regen. Maandag droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw aangehouden voor bedreigen en beledigen agenten

Toegevoegd: 20-11-2021, 14.05 uur
Vrouw aangehouden voor bedreigen en beledigen agenten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

OUD-VOSSEMEER - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een vrouw in Oud-Vossemeer aangehouden nadat ze agenten had bedreigd en beledigd. De agenten waren bij de woning van de vrouw en haar vriend naar aanleiding van een ruzie.


De politie kreeg in de nacht van vrijdag op zaterdag een melding dat voor een woning in Oud-Vossemeer een vrouw stond die na een ruzie uit het huis van haar vriend was gezet. Agenten zagen dat de 51-jarige vrouw onder invloed verkeerde. Ze weigerde ook na aandringen van de politiemensen om terug naar haar eigen huis te gaan.

Volgens de politie schreeuwde ze dat ze naar binnen wilde en verstoorde daarmee de nachtrust in de straat. Hierop werd ze door de agenten aangehouden. Ze schopte vervolgens een van de agenten tegen het rechterbeen. Hierna zou ze de agenten met diverse termen als kankermongolen hebben beledigd. Ook spuugde ze in de politieauto en dreigde ze een van de agenten dood te maken. De vrouw is meegenomen naar een cellencomplex.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (21-11-2021 om 12:18)
Volgende keer een jute zak over haar kop trekken.
Cookie-instellingen beheren