Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer pompt woning Goes leeg

Toegevoegd: 21-11-2021, 07.16 uur
De brandweer pompte met behulp van slangen de woning leeg.
De brandweer pompte met behulp van slangen de woning leeg.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - De brandweer is zaterdagmiddag uitgerukt voor wateroverlast in een woning in Goes. In de kruipruimte van het huis was een lekkage ontstaan waardoor water de woning in stroomde.


De bluslieden werden rond 13.15 uur opgeroepen voor een melding van wateroverlast in een woning aan de Van Hogendorplaan in Goes. In de kruipruimte van het huis was een lekkage ontstaan waardoor de bewoners overlast ervaarden.

Eenmaal ter plaatse pompten de brandweermedewerkers door middel van slangen het water uit de woning. DNWG kwam ook ter plaatse om een kraan dicht te draaien waardoor de watertoevoer naar de woning stopte. Al snel had de brandweer het water uit het huis gekregen. Hierop konden de brandweerlieden weer terugkeren naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren