Weerbericht:
Perioden met zon en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Spelcomputer en geldbedrag buitgemaakt bij overval Hulst

Toegevoegd: 21-11-2021, 14.02 uur
De politie doet onderzoek naar de overval.
De politie doet onderzoek naar de overval.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

HULST - Bij de gewelddadige overval die zaterdagavond in Hulst plaatsvond is volgens de politie een spelcomputer en een gering geldbedrag meegenomen. Het slachtoffer liep bij de overval verwondingen in het gezicht op.


De overvallers belden rond 21.15 uur bij de woning aan de Steensedijk aan. De bewoner deed open waarna de daders de woning binnen drongen. Het ging volgens het slachtoffer om een kleinere getinte man en een wat grotere blanke jongeman. De 28-jarige bewoner kreeg volgens de politie een flinke klap op het hoofd. 

De overvallers zouden onder meer een spelcomputer en een gering geldbedrag hebben buitgemaakt. Het slachtoffer sloeg na de overval alarm bij de buren waarna de politie ter plaatse kwam. De recherche stelt een nader onderzoek in naar de overval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sstt (21-11-2021 om 22:54)
@ Ik voel je....je alleen denken .. jammer genoeg niet uitvoeren.!!!
GoverntheMente (21-11-2021 om 19:49)
@EWA. De daders hebben eerst geweld gebruikt en zolang ze in de woning zijn zijn de overvallers een bedreiging dus mag je best je afbijten. Als ze letterlijk onderweg naar de uitgang zijn word het wat anders, ze op dat moment nog tegenhouden door ze met een ijzeren staaf op het achterhoofd te slaan zal dan niet meer goedgekeurd worden waarschijnlijk. Ze op het been slaan in een poging ze tegen te houden mogelijk weer wel. Proportionaliteit is belangrijk.
Ewa (21-11-2021 om 17:57)
Dat mag nie vd wet(gever) @Douwedabert ik begrijp wel je reactie echter onze wetgever schrijft voor dat we niet voor eigen rechter mogen spelen alhoewel ik daarook sterk naartoe zou neigen denk meer dat dit slachtoffer eerder nog een schuld had openstaan dus ja wie zal het zegge de rechercheurs gaan het uiteraard uitzoeken!
Douwe dabert (21-11-2021 om 14:40)
En om deze reden heb ik altijd iets achter de hand zodat een overvaller er niet ongeschonden de deur uit gaat.
Cookie-instellingen beheren