Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie stuurt tientallen jongeren weg uit centrum Middelburg

Toegevoegd: 21-11-2021, 18.17 uur
De jongeren werden weggestuurd.
De jongeren werden weggestuurd.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie heeft zondagavond meerdere jongeren weggestuurd uit het centrum van Middelburg. De groep zorgde bij een winkelcentrum in de stad voor overlast.


De agenten gingen rond 18.00 uur met meerdere eenheden het centrum van de stad nadat er meldingen van overlast door jongeren en vuurwerk binnenkwamen. Eenmaal aangekomen bij het winkelcentrum Tref kwamen de agenten een groep van enkele tientallen jongeren tegen.

Volgens de agenten waren veel van de jongeren bekenden van de politie. De dienders hebben de overlastgevende groep gevorderd om het centrum te verlaten. Het is niet de eerste keer dat er sprake is van overlast door jongeren rondom het winkelcentrum in Middelburg. Eerder liet de gemeente Middelburg bezig te zijn met een plan van aanpak om de overlast tegen te gaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (21-11-2021 om 22:03)
enkel maar weg sturen ? het minste is toch wel een bekeuring voor de overlast ,zeker omdat het ''bekenden'' zijn van de politie
Mijn mening (21-11-2021 om 21:49)
Namen en adressen noteren en ouders of verzorgers informeren lijkt mij. Een toevallige voorbijganger zal hier lniet angs durven lopen.
Cookie-instellingen beheren