Weerbericht:
In het (zuid)westen lokaal (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Letsel bij aanrijding in Kamperland

Toegevoegd: 22-11-2021, 14.15 uur
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Bij een aanrijding in Kamperland is maandag aan het begin van de middag iemand gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Een man reed rond 13/.15 uur met zijn personenauto vanuit de richting van Vrouwenpolder over de afrit van de Oost-Westweg (N255) naar de kruising met de Nieuweweg. Hier ging het mis. De auto kwam in botsing met een fietser. De laatstgenoemde kwam ten val en liep verwondingen op. Omstanders schoten te hulp in afwachting van de komst van de politie en de ambulancedienst.

De opgeroepen ambulancemedewerkers constateerden al snel dat vervoer naar het ziekenhuis nodig was. De fiets is door iemand opgehaald en weggebracht. De politie heeft van de automobilist een verklaring opgenomen. Vanwege het ongeluk was de afrit van de N255 enige tijd afgesloten. Rond 13.55 uur was de weg weer vrij.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adrie Kouwer (22-11-2021 om 15:47)
Je kon er op wachten, mijn dochter heeft het zelfde gehad aan de andere kant, waarvan ze na 2 jaar nog steeds de consequenties ondervind., zij kreeg toen ook geen voorrang op de fiets. Toen heb ik gemeld dat de haaietanden niet meer zichtbaar waren als je met de auto het viaduct op komt rijden en wat doen ze? Er worden nieuwe haaietanden opgekalkt, maar aan de andere kant doen ze het niet terwijl ze daar ook niet meer zichtbaar waren. En nu zie je het weer, eerst moet er weer wat gebeuren voor er iets aan gedaan wordt. Hopelijk vallen de verwondingen bij de fietser mee en wens haar of hem veel beterschap toe!
Cookie-instellingen beheren