Weerbericht:
In het (zuid)westen lokaal (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie deelt foto van mannen vanwege oplichting

Toegevoegd: 22-11-2021, 17.43 uur - Update: 22-11-2021, 19.13 uur
Deze twee mannen pinden het buitgemaakte geldbedrag.
Deze twee mannen pinden het buitgemaakte geldbedrag.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

SINT PHILIPSLAND - De politie heeft een foto gedeeld van een blanke en een donkere jongeman die geld hebben uitgegeven dat was verkregen door een inwoner van Sint Philipsland op te lichten.


Het slachtoffer werd volgens de politie op 12 augustus het doelwit van spoofing. In het geval in Sint Philipsland wist een nep-bankmedewerker het slachtoffer telefonisch te overtuigen alle belangrijke bankzaken door te geven en zelfs haar pinpas door iemand thuis op te laten halen.

Met de buitgemaakte pinpas werd even later geld opgenomen. De mannen die het geld pinden, staan op beeld en de politie heeft nu een foto van de mannen gedeeld in de hoop achter hun identiteit te komen. Tips kunnen worden gedeeld via een online tipformulier.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ewa (23-11-2021 om 04:59)
Valt mij op dat het altijd dezelfde opvallende soort kneusjes zijn die zich op een of andere manier "te goed voelen" om gewoon ook iets te doen wa ook nuttig is voor onze maatschappij dan te werken.
Cookie-instellingen beheren