Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 103 km

Vrachtauto van de weg door modder in Hengstsdijk

Toegevoegd: 23-11-2021, 09.37 uur
Door: Roland de Jong

HENGSTDIJK - Als gevolg van modder op de weg is vanochtend in de polder bij Hengstdijk een vrachtauto in de berm beland. De chauffeur bleef ongedeerd.


De vrachtwagen gleed rond 07.30 uur van de Polderweg nabij buurtschap Pauluspolder. Ter plekke was het erg glad door slik op de weg. Na de melding van het ongeluk werd de brandweer opgeroepen maar de situatie bleek gelukkig mee te vallen. Volgens de politie was de vrachtwagen geladen met pallets met daarop vloeistoffen. Er was geen sprake van een lekkage en de chauffeur bleef zogezegd ongedeerd.

Bergingsbedrijf Kuzee is ingeschakeld om de vrachtwagen uit de berm te halen. De politie en het waterschap namen ook poolshoogte. Een boer is inmiddels bezig met het schoonmaken van het wegdek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D.K. (23-11-2021 om 14:24)
Als we een groep vervuilers moeten volgen én streng beboeten....zijn dat onze zgn. zielige boertjes. Dit soort wegvervuiling moet strafbaar worden met rechtszaken. Liefst met rijverboden. Vooral eentje uit L'dorp.... Helaas is de Politie uitgekleed door rutte en consorten, waardoor contrôle nagenoeg niet meer mogelijk is., zéér helaas!
Jaap (23-11-2021 om 11:34)
Het wordt tijd dat het waterschap zijn verantwoordelijkheid eens neemt en veel scherper gaat controleren, want er is een groot deel (niet allemaal) van onze agrarische vrienden die het wel gelooft met het opruimen van slik. Waar het waterschap wel goed in is, is het jaarlijks verhogen van de lasten met het gebruikelijke flauwekulverhaal waarom dit gebeurt, en uiteraard het kappen van bomen.
Onverantwoord (23-11-2021 om 11:32)
Onverantwoord gedrag van boeren. Voor hetzelfde geld gaat een bejaarde fietser of brommerrijder daar onderuit en de boeren lekker hun zakken vullen.
Jan van Gisteren (23-11-2021 om 11:18)
Tsja, wegen schoonmaken is geen taak voor de vervuiler. Ik hoop dat de vervuiler aansprakelijk worden gesteld vanwege het niet schoonmaken van de weg en de weg op hun kosten wordt schoongemaakt. Er moet ook strenger op worden gecontroleerd door het waterschap.
Cookie-instellingen beheren