Weerbericht:
In het (zuid)westen lokaal (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt meer dan 70km per uur te hard op N62

Toegevoegd: 23-11-2021, 13.00 uur
Man rijdt meer dan 70km per uur te hard op N62
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - Maandagavond hebben politieagenten het rijbewijs van een 21-jarige wegpiraat uit Axel ingenomen nadat hij was betrapt op een snelheidsovertreding van meer dan 70 kilometer per uur.


De man werd betrapt terwijl hij met een gecorrigeerde snelheid van maar liefst 174 kilometer per uur over de Tractaatweg (N62) bij Axel reed. De maximaal toegestane snelheid is daar 100 kilometer per uur. De man, afkomstig uit Axel, reed dus meer dan 70 kilometer per uur te hard.

Het rijbewijs van de Axelaar is direct ingenomen. Een officier van justitie beslist later of de man zijn rijbewijs nog terugkrijgt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (27-11-2021 om 12:30)
@AntiGSM Het gevaar is ook dat je snelheid dan niet goed ingeschat wordt. Niks belachelijks aan. Verder gaat het niet alleen om de veiligheid. Of vind je het niet erg om je uitlaat voor je auto uit te laten komen?! Iets met kleinkinderen en een betere wereld.
AntiGSM (24-11-2021 om 12:26)
@Rick; waarschijnlijk jaloers en heeft nooit een snelle auto gehad, hij mag alleen maar een 3 pittertje met 1 ltr inhoud kopen van de vrouw. Natuurlijk is Duitsland ruimer dan Nederland maar ook in Nederland zijn er zat stukken van wegen waar je veel harder (veilig) kunt rijden dan de belachelijke snelheidslimieten van nu. Ook op de tractaatweg is dit geen enkel probleem alleen zijn de meeste Nederlanders daar ook nog eens te gierig voor, dat valt mij dan weer op als ik in Duitsland rijd.
Rick (24-11-2021 om 09:49)
Sukkels als Johan en AntiGSM vergeten voor het gemak dat Duitsland ietsje groter is dan ons kikkerland, met een uitgebreider en ruimer wegennet, waarin bovendien minder op- en afritten en rotondes liggen. Daar kun je honderden kilometers ongehinderd doorblazen, wat je hier bij ons niet gaat lukken zonder anderen naar het leven te staan. Als je bij ons gas geeft kun je al vast weer gaan afremmen voor de volgende afslag. Klein verschilletje, maar och, daar trekken we ons niets van aan....
Ik (24-11-2021 om 07:45)
Rijbewijs nooit meer teruggeven,hij is het niet waard.
AntiGSM (24-11-2021 om 00:29)
@sat; u vergeet punten en hoofdletters e.d, leest niet zo lekker!
AntiGSM (23-11-2021 om 20:34)
Er zullen weer enorme reacties gaan volgen zoals nooit meer een rijbewijs, auto in de shredder enz enz. Ik ben het met Johan eens, in Duitsland rijden hele volksstammen op zulke wegen 200km/uur zonder noemenswaardige ongevallen. Liever iemand met deze snelheid die oplet dan iemand die 100 rijdt en met een telefoon zit te prutsen of geen richting aangeeft. Ook alles met lachgas en of alcohol veel zwaarder straffen.
Cookie-instellingen beheren